Öronhåltagning

Myten säger att det är smärtsamt att ta hål i öronen. Vi på Salong Valencia i Malmö tycker annorlunda men det kanske är för att vi utför öronhåltagning på ett effektivt sätt som både går snabbt och är nästintill smärtfritt. Dessutom får du även skötselråd av oss för att undvika infektioner till exempel. Välkommen till Salong Valencia i Malmö, vi tar hand om din öronhåltagning.

Öronhåltagning för alla

Oavsett om du går i tankarna att ta hål i öronen för första gången eller om du sedan tidigare gjort öronhåltagning så kan våra medarbetare hjälpa dig med uppgiften. Vi finns centralt i Malmö på Bergsgatan 44 (nära Möllevångstorget) och du är hjärtligt välkommen att titta förbi eller så kan du även ringa/maila oss för att boka tid.

Keratinbehandling

Keratinbehandlingar blev populära för några år sedan och det finns en uppsjö av olika märken och metoder. Syftet med en keratinbehandling är att stärka ditt och bygga upp ditt hår. Dessutom har keratinbehandlingen en uppbyggande effekt och ibland även en utslätande effekt, beroende på behandlingsform. Våra frisörer i Malmö ser till att våra keratinbehandlingar leder till ett glansigt och mjukt hår som är fullt av liv genom att endast använda produkter av hög kvalitet.

Så här fungerar en keratinbehandling

I första steget bryts hårstråna ner för att sedan keratin ska tillsättas som skyddar hårstråna. Därefter sluter man till hårstråna och till slut tillför man glans. Vi berättar gärna mer om hur vi utför keratinbehandlingar på vår salong i Malmö så titta gärna in på Bergsgatan 44 i Malmö eller ring oss på 040-92 77 31.