– En semipermanent förlängning av dina egna ögonfransar –

Ögonfransförlängning är ett hantverk som kräver precision, skicklighet och känsla för formgivning.

En ögonfransförlängning tar ca 2 timmar första gången, därefter görs en påfyllning av fransarna ungefär var tredje vecka.

 

Vi arbetar både med klassiska singelfransar och volymfransar.
Volymfransar är tunnare än ”vanliga” fransar och fästs i knippen om ca.2-6 fransar på den naturliga fransen vilket gör att man får ett fylligare resultat. Detta kallas även 2D, 3D etc beroende på hur många fransar som fästs i knippet.

Singelfransar är en enstaka frans man fäster på den egna fransen. Vad man väljer är en smaksak och vilket resultat man är ute efter.

 

INFÖR EN FRANSFÖRLÄNGNING

  • Undvik att böja fransarna med en ögonfransböjare samt permanent fransböjning vilket gör det svårare för fransarna att fästa.
  • Använd ej feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna. Limmet fäster då sämre.
  • Tvätta av ev.mascara innan ni kommer för er fransförlängning. Det går även bra att tvätta av er på plats men kom då gärna lite innan för att spara tid på er behandling.

Lashlift- Stärker, Förlänger, Färgar och Böjer den egna fransen

 

 

 Lash Lift är en ny metod som lyfter, färgar och ger volym till dina egna ögonfransar. Efter att fransarna rätas ut från rötterna, tillförs volym och färg för att göra dem mörkare. Dina egna fransar framhävs naturligt och effekten kvarstår i 6-8 veckor.

VIKTIGT före behandlingen
– Boka inte in fysisk aktivitet eller liknande under ett dygn efter behandlingen, då vätska inte får komma nära fransarna.
– Kom utan smink på ögonen/runt ögonlocken
– Kom utan linser