Vi är ett team av frisörer som har ett stort kunnande och ständigt håller oss uppdaterade kring de senaste teknikerna och trenderna! Salong Valencia, din frisörsalong i Malmö!

Allt inom hårvård från folieslingor, hårförlängning och uppsättningar till barnklippning!

Vi på Salong Valencia finns på Bergsgatan 44 i Malmö och har arbetat som frisörer sedan 1997. Våra frisörer har lång erfarenhet av hårvård och vi strävar efter att alltid hålla oss uppdaterade med vad som händer i frisörbranschen. Denna kombination av erfarenhet och nytänkande hjälper oss att se till du som kund blir nöjd efter ditt besök i vår frisörsalong.

Vare sig du är ute efter en barnklippning eller du själv behöver klippa, färga, slinga eller sätta upp håret så har våra frisörer den relevanta kompetensen. Dessutom arbetar vi även med hårförlängning, håruppsättningar, keratinbehandlingar och öronhåltagning. Nedan finner du ett axplock av våra tjänster men du kan även läsa mer under fliken tjänster längst upp på sidan. Där hittar du även en prislista.

Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så berättar vi gärna mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig.

Salong Valencia – din frisörsalong i Malmö!

Bruduppsättningar

Vi på Salong Valencia i Malmö tar hand din håruppsättning oavsett tillfälle och har lång erfarenhet av bruduppsättningar. LÄS MER.

Hårförlängning

Att lyckas med en hårförlängning kräver noggrannhet och vi ser till att resultatet blir naturligt och av kvalitet. LÄS MER.

Slingor

Våra frisörer i Malmö arbetar  med folieslingor för att få bästa möjliga resultat och en naturlig look. LÄS MER.

Barnklippning

Vi är din frisör i Malmö som utför olika sorters klippningar och har även specifik kunskap att hantera barnklippning. LÄS MER.

Kontakta oss för tidsbeställning!

Kontakta oss!